Complex Coaching

Boga-Vértes Éva vagyok, life és business coach. Azért választottam ezt a hivatást, mert alapvetően hiszem, hogy az embereknek tenniük kell azért, hogy boldog, kiegyensúlyozott, sikeres és teljes életük legyen. Emellett azt is gondolom, hogy szinte mindenkinek az életében eljön az a pont, amikor ehhez szüksége van egy segítőre is.

 

Alapvetően magyar-kommunikáció szakos bölcsész vagyok. Majd évekig dolgoztam a versenyszférában. Ezek az évek megalapozták, illetve nagy mértékben meghatározták, segítik és támogatják a mostani életemet és munkámat. Most már tudom ezt! Azonban hosszú ideig nem igazán tudtam, hogy mi is az én utam, merre tartok, mit szeretnék csinálni, mi tesz boldoggá!? Ma már ezt is tudom! Évekkel ezelőtt elkezdtem a saját önismereti utazásomat, a saját segítőmmel, amelyet azóta is folyamatosan egyengetek, hiszen kátyúk mindig vannak és lesznek is. És ez így van jól, a feladatok újabb és újabb lehetőségeket, megoldásokat hívnak elő belőlünk. A lényeg, hogy mindig keressük a jót, a pozitívat, nem kikerülve és háttérbe szorítva a fejlesztendő területeket. Nem rózsaszín a világ, de minden helyzet lehet előremutató! Csak találd meg a saját utadat, a saját válaszaiddal és megoldásaiddal. Én segítek Neked ebben, hiszen ez a módszer alapjaiban változtathatja meg a gondolkodásmódodat, a hozzáállásodat, a fókuszt.
Korábban én is azt gondoltam, hogy pusztán kifogásokkal élni, másokra hárítani a problémát, idegeskedni és veszekedni az egyetlen, és tulajdonképpen járható út. Azután rájöttem, hogy nincs is annál jobb mint szembenézni a dolgokkal, helyretenni azokat, és az (saját) erősségeink mentén új irányba menni, boldogabbá és kiegyensúlyozottá válni, teljes életet élni. Azóta is hiszem, hogy olyan a külső világunk, amilyenek mi magunk vagyunk, amilyenné mi tesszük!