Complex Coaching
Önsajnálat

Önsajnálat

Neked semmi nem sikerül? Másoknak sokkal jobb az életük? Másoknak könnyebb? Sokszor gondolod úgy, hogy Neked egyszerűen nincs szerencséd? Ez van, ebbe kell beletörődnöd? Gyakran vagy féltékeny, irigy másokra? Vannak ebből konfliktusaid?

 
Konfrontálódj, ha kell!

Konfrontálódj, ha kell!

Egyfolytában veszekszel? Úgy érzed, hogy folyamatosan harcolnod kell az igazadért? Mégsem érzel soha nyugalmat? Úgy érzed, hogy mindenki ellened van? Általában másokat szidsz? Mindig uyanolyan helyzetekbe keveredsz? Vagy éppen soha nem mondod el az érzéseidet? Soha nem állsz ki Magadért? Biztos vagy benne, hogy úgyis Te tévedsz? Kerülsz minden konfliktushelyzetet?

 
Az önzésről, kicsit másképp

Az önzésről, kicsit másképp

Te is sokat találkozol azzal a kijelentéssel, hogy milyen önző vagy? Hogy mindig csak Magadra gondolsz? Vagy ezeket kikerülve inkább háttérbe szorítod Magad? Folyamatos elvárásokkal találkozol nemcsak a munkádban, a magánéletedben is, amelyekre nem mondhatsz nemet, mert..?

 
Az önbizalom? – Az önbizalomhiány?

Az önbizalom? – Az önbizalomhiány?

 

Mit gondolsz, van önbizalmad? Teszteljük! 
Le tudnád írni néhány szóban, hogy mi jut eszedbe, ha azt hallod, erősség? Fel tudsz sorolni rövid időn belül 20 olyan tulajdonságot, amiben erős vagy? Pontosan látod, hogy miben vagy tehetséges? Fel tudsz sorolni legalább 5 olyan külső tulajdonságot, amiket szépnek tartasz Magadon? Dicsérnek? Elismernek? És Te másokat? És Te Magadat?