Complex Coaching
A “horror” sztorik

A “horror” sztorik

Megfigyelted már, hogy a körülötted lévő emberek miről szoktak leginkább mesélni? Jó és pozitív eseményekről? Vagy mindig előkerülnek tragikusabbnál tragikusabb történetek? Hatnak Rád?

 
Dicsérj, hogy dicsérjenek!

Dicsérj, hogy dicsérjenek!

Hogy ez miből is indul ki? Ha Önmagunkat is képesek vagyunk dicsérni. Tudom, az első reakció erre az, hogy az “Öndicséret büdös”. Hiszen mást sem hallunk a szűkebb és tágabb környezetünktől.  

 
Másoknak könnyebb?

Másoknak könnyebb?

Úgy érzed, hogy Te alapvetően szerencsétlen vagy? Az életed csupa nehézség? Másoknak könnyebb? Sok ilyen emberrel találkozol? Mi alapján döntöd el, hogy valakinek egyszerűbb, mint Neked? Mert szebbnek látod őket Magadnál? Mert kiegyensúlyozottnak tűnnek? Mert sokat mosolyognak? Mert sok pénzük van? Ezek vajon igazak, vagy csak képzeled? Jól érzed Magad ilyen emberek társaságában, vagy nyomasztóan hatnak Rád? 

 
A szembenézés…

A szembenézés…

A munkám során sokat beszélek az önismeret, önbizalom fontosságáról. De tudjuk, hogy ezek mit is jelentenek? Vagy tudjuk azt, hogy ezek hiányában vagyunk? 

 
A tökéletesség tévút!

A tökéletesség tévút!

Vannak példaképeid? Vagy inkább bálványaid vannak? Tökéletesnek látod őket? Kívülről figyeled az életüket? Rossz érzéssel tölt el, hogy Te nem vagy/lehetsz olyan? Elgondolkodtál már azon, hogy amit Te tökéletesnek látsz, az csupán a felszín? Mentél már “közelebb” hozzájuk? Egyáltalán van olyan, hogy tökéletes?