Complex Coaching
A szülők

A szülők

Jó, hogy vannak, jó, hogy mi magunk is azok lehetünk, és bizony jó tisztában lenni az ezzel járó felelősséggel is. Az, hogy mintául szolgálnak nekünk nagyon fontos, sokáig ennek megfelelően alakítjuk kis világunkat, gondolatainkat, cselekedeteinket. Szerencsés esetben végigkísérik az életünket legalább a felnőttéválásunkig. Hogy igazából mikor is érkezik el ez az idő? 

 
Menekülés vagy felelősségvállalás?

Menekülés vagy felelősségvállalás?

“A szerelem megvár!, Gondolj rá, és meglesz!, Csak akarni kell!...” – olvashatjuk mostanában sok “szerző” tollából. Ha valóban így van, hogy nincsen még teljes béke, boldogság, harmónia a világban, mikro és makro szinten egyaránt? Hiszen valószínűleg nagyon sokan akarjuk, és gondolunk is ezekre. Nem igaz?!?!

 
Hitelesít a papír?

Hitelesít a papír?

Kamarába akarják terelni a pszichológusokat, hogy kiszűrjék a “szakképesítés” nélküli segítőket. Ebbe csak a szigorúan pszichológus végzettségű szakemberek tartozhatnának. Biztos, hogy ezzel kiszűrhetőek a hozzá nem értő kóklerek? Szerintem nem!!

 
Micsoda???

Micsoda???

“Tudod, mitől lesz tökéletes a napod? A feszes bőrtől!” – Valahogy így hangzik egy reklámszöveg. Jajjj, ettől aztán befeszülök. Arcpirító, vérlázító, hazug.... Persze tudom, hogy ez szinte az összes reklámra igaz, de ez mégis befészkelte magát a fejembe, ha nem is úgy, ahogy a reklámkészítők szerették volna.